28 oct 2009

Pochettino completa la llista de l'Espanyol amb quatre joves del filial

L'entrenador del RCD Espanyol, Mauricio Pochettino, ha inclòs a la llista de convocats per al partit dels setzens de final de la Copa del Rei contra el Getafe quatre jugadors del filial --Baena, Ruiz, López i Pedraza--, mentre que Raúl Tamudo encapçala la llista d'absències. Seguir leyendo el arículo

La presència de Baena, Víctor Ruiz, Javi López i Pedraza a la llista de 18 jugadors és la gran novetat a la convocatòria que ha donat a conèixer el tècnic argentí. Com a la Lliga, des que va començar el 'cas Tamudo', el davanter torna a quedar-se fora de la llista.

Pochettino ha anunciat que espera trobar un rival molt complet en el seu camp, pel que ha preferit no recarregar de partits alguns dels seus homes, com Kameni, David Garcia, Moisés, De la Peña o Callejón.

Els 18 jugadors elegits per Pochettino són Cristian Álvarez, Javi Ruiz, Pillud, Chica, Pareja, Roncaglia, Víctor Ruiz, Forlín, Baena, Javi Márquez, Verdú, Iván Alonso, Nakamura, Luis García, F. Marquès, Javi López, Pedraza i Ben Sahar.

No hay comentarios: